Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde hamlappen recept
Gemarineerde hamlappen recept

Gemarineerde hamlappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Meng de knoflook met sambal, ketjap en gembersiroop tot een marinade. Snijd de hamlappen in reepjes. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Snijd de winterwortel en witlof in reepjes. Schep het vlees door de marinade en zet het 1 5 minuten afgedekt apart. Schep het vlees uit de marinade. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe aan het achter gebleven bakvet en roerbak de ui met wortel en sugarsnaps 5 minuten. Voeg de marinade van het vlees toe met het vlees en de witlof. Verwarm het gerecht even door en bestrooi het met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde hamlappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven