Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde biefstuk met kruidenboter  en gepofte aardappel recept
Gemarineerde biefstuk met kruidenboter  en gepofte aardappel recept

Gemarineerde biefstuk met kruidenboter en gepofte aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Meng dit samen met de rode wijn en laat de marinade minstens 3 uur intrekken. Hoe langer hoe malser, maar ook sterker van smaak. pas hier voor op. Was de aardappelen en doe ze voor 5 minuten in de magetron op vol vermogen. Doe de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze 30 minuten op de BBQ. Grill de biefstukjes op de BBQ, voeg naar smaak zout en peper toe en doe de kruidenboter er bovenop. Haal de aardappelen van de BBQ en snijd de bovenkant kruislings in. Bestrooi met peper en zout en schep er een lepel creme fraiche bovenop. Serveer samen met de biefstuk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde biefstuk met kruidenboter en gepofte aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven