Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde bieflapjes recept
Gemarineerde bieflapjes recept

Gemarineerde bieflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de ketjap, sherry en gembersiroop tot een marinade door elkaar. Pel de knoflook en pers hem er boven uit. Breng het op smaak met suiker, sambal en zout. Snijd de bieflapjes in reepjes en leg ze in de marinade. Laat het vlees afgedekt 2 uur in de ijskast marineren. Schep het zo nu en dan even om. Neem het vlees uit de marinade en bak het rondom in 5 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde bieflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven