Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerd varkenshaasje recept
Gemarineerd varkenshaasje recept

Gemarineerd varkenshaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de varkenshaasjes gedurende 14 uren in een mengsel van fijn versneden ui, wortel en selderij met tijm, laurier, kruidnagel, jeneverbes, rode wijn, water en olie. Haal de varkenshaasjes uit de marinade, droog ze af en bak ze kort af in een braadpan. Leg ze in een ovenpan en laat ze gedurende 15 minuten in een oven op 200 graden C. roze bakken. Pocheer ondertussen de peertjes in een kookvocht bestaande uit 1 liter water, 80 gram suiker en het sap van één citroen. Kook de veenbessen gaar in een weing perenstroop. Vul de gepocheerde peertjes op met de veenbessenmoes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerd varkenshaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven