Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gelders stoofpotje recept
Gelders stoofpotje recept

Gelders stoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd al het vlees in 8 stukjes. Bak eerst het rundvlees ingewreven met wat zout en peper bruin in de boter. Voeg wat water toe en de gesneden ui en paprika en laat het 2 uur stoven. De laatste 15 minuten de gesneden champignons toevoegen. Bak de biefstuk, kip en varkenshaas bruin in de boter. Verdeel al het vlees over 4 borden en giet daar over het vocht van het rundvlees met ui, paprika en champignons. Serveer het met diverse soorten aardappels en groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gelders stoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven