Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gelakt varkensgebraad recept
Gelakt varkensgebraad recept

Gelakt varkensgebraad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de gember en de kaneel fijn. Doe dit in een grote kom en doe er de sojasaus, de wijnazijn, de honing en het zetmeel erbij. Doe er ook de kruiden erbij en dit alles goed mengen. Rol nu het gebraad door dit mengsel. Zorg dat het vlees goed bedekt is. Laat het vlees nu een 2-tal uren op een koele plaats liggen en draai het regelmatig om. Neem nu een ovenschotel en doe er het gebraad samen met het glas water bij en enkele klontjes boter. Steek dit gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden C. Laat het daarna nog 10 minuten onder de ovengrill zodat het vel mooi krokant wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gelakt varkensgebraad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven