Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruid vlees in bier recept
Gekruid vlees in bier recept

Gekruid vlees in bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien en de knoflook. Schil de wortels en de selderij. Maak ze schoon en snijd hem in blokjes. Maak de prei schoon en snjd hem in stukjes. Snijd eventueel het vlees in kleinere stukjes. Braad het vlees portiegewijs in 2 eetlepels boter in een grote braadpan krachtig aan. Breng op smaak met zout en peper en haal het uit de pan. Verhit 1 eetlepel boter in het bakvet. Fruit de knoflook en de uien erin. Strooi de bloem eroverheen en bak hem kort aan. Voeg de groente en het vlees toe en roer de azijn en het bier erdoorheen. Breng op smaak met een snufje suiker, marjolein, komijn, zout en peper. Breng het geheel kort aan de kook. Smoor de goulash afgedekt ca. 1 uur en 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Smoor ze de laatste 45 minuten mee. Breng de goulash op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruid vlees in bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven