Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart recept
Gehakttaart recept

Gehakttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Roer in een kom de suiker door het paneermeel en de mosterd. Houd 1/3 deel apart. Voeg hierbij 1/3 deel van het gehakt toe, het spek, het ei, zout en nootmuskaat. Kneed alles tot een stevige bal. Verdeel het mengsel in de taartvorm. Bestrijk de taart met de rest van het paneermeel/suikermengsel. Strooi daar wat paprikapoeder overheen. Bak de taart in de oven mooi bruin en gaar in 35 minuten. Bestrooi de taart uit de oven met de gesnipperde peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven