Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktrolletjes in ijsbergsla recept
Gehaktrolletjes in ijsbergsla recept

Gehaktrolletjes in ijsbergsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem fijn. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng het gehakt met de limoenrasp, helft van de peper en zout en pers de knoflook erboven uit. Maak van het gehakt 8 rolletjes van 15 cm lang. Zet de rolletjes afgedekt tot gebruik in de ijskast. Kook de eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking en spoel het af met koud water. Schrap de worteltjes en rasp ze fijn. Doe de eiermie en wortelrasp in een grote kom. Voeg het limoensap en de rest van de rode peper toe en schep de salade losjes door elkaar. Was de bladeren ijsbergsla en dep ze goed droog. Bak de gehaktrolletjes in de boter rondom bruin en laat ze in 10 minuten gaar sudderen. Leg de slabladeren op een werkvlak en verdeel er de eiermiesalade over. Leg de gehaktrolletjes erop en bestrooi het met koriander. Rol de slabladeren rond de vulling op en serveer met de chilisaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktrolletjes in ijsbergsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven