Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met bospeen en puree recept
Gehaktbrood met bospeen en puree recept

Gehaktbrood met bospeen en puree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet ovenschaal in met 1 theelepel olie. Klop 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel honing en 2 theelepels mosterd. Meng gehakt met ham, sjalotje, mosterd, havermout, gehaktkruiden, ei en peterselie. Vorm langwerpige broodje, leg in ovenschaal en bestrijk met 1,5 eetlepel oliemengsel. Zet 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Kook wortels, giet af en meng met de rest van de honingolie. Bak de laatste 10 minnuten mee in de oven. Maak aardappelpuree met een klontje boter en melk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met bospeen en puree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven