Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood Herfstnoot recept
Gehaktbrood Herfstnoot recept

Gehaktbrood Herfstnoot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca 180 graden C. Leg op de bakplaat een laagje alufolie met daarover een laagje bakpapier. Meng alle ingrediŽnten voor het gehakt tot een samenhangend geheel en leg het op plastic folie. Druk het gehakt iets plat (als een dikke deeglap) Meng alle ingrediŽnten voor de vulling (peper en zout naar smaak toevoegen) en verdeel deze vulling over het midden van het gehakt. Rol vervolgens het gehakt zo op dat de vulling in het midden blijft, maar het gehakt wel stevig blijft. Leg het gehakt op het bakpapier op de bakplaat en vouw de alufolie erover. Schuif het gehakt voor ca 30 minuten in de oven en vouw de folie dan opzij. Nog een half uurtje in de oven om verder door te garen en een mooi korstje. Bestrijk het gehakt tussendoor nog een paar keer met wat losgeklopt eigeel voor een mooi, glanzende korst. Als het gehakt klaar is, uit de oven halen en even 5 minuten laten rusten alvorens het aan te snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood herfstnoot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven