Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood recept
Gehaktbrood recept

Gehaktbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de champignons in stukjes en de ham in dunne reepjes. Doe het gehakt in een kom en voeg de eieren, het paneermeel, de roomkaas, ui, paprika, reepjes ham, zout en peper toe. Meng dit tot een geheel. Vet een cakevorm (inhoud 1 liter) in met olie. Schep de gehakt erin en druk dit stevig aan. Bak het gehaktbrood in ongeveer 50 minuten in het midden van de oven. Dek het daarna af met aluminiumfolie en laat het gehaktbrood in nog 15 minuten op 200 graden C. gaar worden. Neem de vorm uit de oven en giet het vet af. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer het warm of koud. Tip: koude plakken even opbakken in een koekenpan en op een broodje doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven