Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met tomatensaus recept
Gehaktballetjes met tomatensaus recept

Gehaktballetjes met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het broodkruim in een grote kom en meng het met het gehakt, de bacon. de peterselie,de ui, het ei en peper en zout goed doorelkaar. Vorm van dit mengsel 20 balletjes en druk ze enigszins plat met de palm van de hand. Koel de balletjes 10 minuten in de koelkast. Verwarm in een grote koekenpan de olie en bak de gehaktballetjes zonodig in twee delenop middelmatig vuur in 5 minuten bruin. Schep de overige olie uit de pan en schenk de pastasaus over de gehaktballetjes, snij de tomaten aan stukjes en doe deze bij de saus, Temper het vuur en laat ze 10 minuten zachtjes sudderen af en toe draaien tot ze door en door gaar worden Kook de pasta volgens instructie op het pak als het water is afgegoten voeg dan wat parmezaanse kaas toe (men kan de kaas er ook apart bij doen) Serveer de gehaktballetjes bij de pasta en garneer het gerecht met wat extra peterselie Temper

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven