Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met gembersaus recept
Gehaktballetjes met gembersaus recept

Gehaktballetjes met gembersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met de kruiden naar smaak, het ei, het paneermeel en de chilisaus. Kneed het tot kleine balletjes en braad ze bruin en gaar in olijfolie of braadboter. Voeg de fijngesneden stemgember toe, inclusief de siroop. Laat dit zachtjes verder gaarsudderen, ongeveer 15 minuten. Heerlijk met rijst en roerbakgroenten naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met gembersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven