Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes in stroopsaus recept
Gehaktballetjes in stroopsaus recept

Gehaktballetjes in stroopsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng het gehakt met het ei, 1 gesnipperde ui de mosterd en het paneermeel.
Rol balletjes ter grootte van een ping-pong bal.
Verhit olie in een pan en bak de balletjes in ca 8 minuten rondom bruin en gaar.
Haal ze uit de pan en bak de overige 2 uien (in halve ringen gesneden) in ca 3 minuten bruin in het bakvet.
Voeg het appelsap en de stroop toe, leg de balletjes weer in de pan en laat nog 4 minuten garen.

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes in stroopsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven