Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen op z'n Hollands recept
Gehaktballen op z'n Hollands recept

Gehaktballen op z'n Hollands


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel het brood en week het in een beetje lauw water tot het uit elkaar valt.
Verwarm ondertusen 1 eetlepel boter en fruit de ui lichtbruin.
Voeg de specerijen toe en roer even om. Laat verder afkoelen.
Kneed het gehakt met het uitgeknepen brood, de gefruite ui, het ei en zout en peper tot een mooi samenhangend geheel. Rol er met koele handen 8 ballen van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
Verwarm in dezelfde koekenpan de rest van de boter en bak de gehaktballen rondom bruin. Giet er een beetje water bij en laat de ballen zonder deksel cc. 15 minuten doorgaren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen op z'n hollands recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven