Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen ala Dees recept
Gehaktballen ala Dees recept

Gehaktballen ala Dees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe je gehakt in een schaal Gooi het eitje erbij samen met wat paneermeel en kneed het tot een mooi smeu´g geheel. Dan lekker wat ketjap er doorheen en liefst verse peper. Dan neem je de kruiden, basilicum, bieslook, peterselie, de tenen knoflook en de ui en doe dit in stukjes in een blender/molentje. Maal dit geheel even goed fijn. Gooi ook dit, naar smaak, door de gehakt en goed kneden dat het mooi verdeeld is. Maak er 4 mooie grote gehaktballen van. Vuur in de braadpan even flink hoog, tot de boter bruin is en dan de gehaktballen rondom lekker bruin bakken. Daarna met deksel op de pan zachtjes op het vuur gaar laten worden. Eet Smakelijk!

Serveersuggesties

Voor een wat pittigere smaak kun je wat sambal toevoegen aan het mengsel, maar nog lekkerder is als je een vers pepertje gebruikt en dit mee hakt met de rest van de kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen ala dees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven