Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal van Lazlo recept
Gehaktbal van Lazlo recept

Gehaktbal van Lazlo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uit zo fijn mogelijk en doe dat in een kom. Voeg daarbij de eieren, half om half gehakt, aromat, zout, peper en paneermeel toe. Kneed alles goed door elkaar. Verhit wat boter in een braadpan. Draai van het mengsel in de kom grote, middelgrote of kleine balletjes. Zet het vuur laag en laat de gehaktballen ongeveer 45 a 50 minuten sudderen. Doe de deksel op de pan.

Serveersuggesties

Lekker met verse sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal van lazlo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven