Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt met ananas en komkommer recept
Gehakt met ananas en komkommer recept

Gehakt met ananas en komkommer


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Was de komkommer, snijd deze in de lengte door, verwijder de pitjes en snijd de komkommer in blokjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Laat de ananasstukjes uitlekken. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uien en knoflook glazig. Doe dan het gehakt erbij en bak dit rul. Voeg dan de komkommer en tomaten toe, leg een deksel op de pan en laat het 10 minuten zachtjes smoren. Breng dan het gerecht op smaak met peper, zout en ketjap. Schep al laatste de ananasstukjes erdoor. Lekker met spaghetti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakt met ananas en komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven