Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakballetjes met abrikozen en pistachenoten recept
Gehakballetjes met abrikozen en pistachenoten recept

Gehakballetjes met abrikozen en pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de gehakt samen met de abrikozen de pistachenoten en de komijn lekker fijn. Breng dit alles op smaak met peper en zout. Het liefst vers gemalen peper. Draai van het gehakt nu balletjes ten groote van een flinke walnoot. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de gehaktballetjes op een matig vuur in 8 minuten gaar en rondom bruin. Keer ze regelmatig. (blijf er bij staan). Intussen kun je de shoarma broodjes in een broodrooster goudbruin bakken (meestal is de stand 5 van de broodrooster voldoende). Snijd het broodje open en vul deze met wat rucolasla, munt en de gehaktballetjes. Maak een dip van kikkererwten. Lekker met humous.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakballetjes met abrikozen en pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven