Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde ribeye met rode uien recept
Gegrilde ribeye met rode uien recept

Gegrilde ribeye met rode uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer in een kom de olijfolie en de ketjap door elkaar. Bestrijk de ribeyes met deze marinade. Laat het vlees afgedekt 1/2 uur staan. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uiringen op een matige hittebron in 20 minuten zacht en glazig. Roer de limonadesiroop erdoor. Breng de gebakken uien op smaak met zout en peper. Verhit de grillpan en grill de ribeyes 2 minuten per kant tot het vlees binnenin roze van kleur is. Verdeel de ribeyes over de borden. Leg er een stukje paté op. Schep de uiringen op de paté.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde ribeye met rode uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven