Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde varkensfilet met calvadossaus recept
Gegratineerde varkensfilet met calvadossaus recept

Gegratineerde varkensfilet met calvadossaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze ca. 20 minuten. Laat ze schrikken, schil ze en laat ze afkoelen. Pel en snipper de uien. Dep het vlees droog. Bak de filets in 2 eetlepels hete olie in ca. 10 minuten rondom goudbruin aan. Breng ze op smaak met zout en peper en neem ze uit de pan. Bak de uien in het hete braadvet. Bak de bloem kort mee. Roer 375 milliliter water, de slagroom, de calvados en het bouillonblokje er doorheen. Breng de saus aan de kook en laat hem ca. 5 minuten zachtjes doorkoken. Rasp de kaas fijn, was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Snijd de aardappels en het vlees in plakken en leg ze in een ingevette ovenschaal. Giet de calvadossaus erover en bestrooi met kaas en tijm. Bak de schotel ca. 2 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde varkensfilet met calvadossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven