Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde schnitzels met tomaat recept
Gegratineerde schnitzels met tomaat recept

Gegratineerde schnitzels met tomaat


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een lage, wijde ovenschaal in. Verhit de boter in een pan en bak de schnitzels op een hoog vuur aan beide kanten bruin. Strooi er zout en peper over. Leg de schnitzels naast elkaar in de ovenschaal. Voeg de wijn en salie aan het bakvet toe. Breng dit aan de kook en roer de aanbaksels los. Laat de jus 2 minuten inkoken. Schenk de jus over de schnitzels. Snijd de tomaten in plakjes en het bosuitje in dunne ringetjes. Leg de plakjes tomaat dakpansgewijs op de schnitzels. Leg op elke schnitzel een plak kaas er verdeel de bosuitjes erover. Schuif de ovenschaal in de oven en laat de kaas in ca. 10 minuten smelten. Lekker met een pasta en gesmoorde bleekselderij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde schnitzels met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven