Gegratineerde paprikaschnitzel
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Halveer de en verwijder de zaadlijsten.
- Was de  en snijd ze in reepjes
 Maak de schoon en snijd ze in ringen.
 Laat de uitlekken.
- Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn. 
 Dep het vlees droog.
- Verhit de in een grote pan.
- Bak er de schnitzels ca. 2 minuten per zijde.
- Breng op smaak met  en  en leg ze in een ovenschaal. 
 Bak de paprika ca. 8 minuten in het hete braadvet.
- Roer de  en de lente-ui erdoorheen en breng op smaak met  en . 
 Maak de volgens aanwijzing van de verpakking.
- Roer de saus door het paprikamengsel en schenk er 150 ml water bij.
- Breng aan de kook en kook ca. 2 minuten op laag vuur.
- Roer de peterselie erdoorheen. 
 Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schenk de saus over de schnitzels.
- Rasp de eroverheen.
- Bak ca. 20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 609 kcal | 30% | 2436 kcal | 
| Vetten | 84 g. | 120% | 336 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 81 g. | 31% | 324 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
 
         
         
         
         
        