Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde bloemkool recept
Gegratineerde bloemkool recept

Gegratineerde bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in dobbelsteentjes. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de boter en olie in een koekenpan. Bak de hamlapblokjes snel aan alle kanten bruin en zet het vuur laag. Bestrooi het vlees met zout. Sudder het vlees in 12 minuten zachtjes gaar. Voeg na 8 minuten de champignons toe aan het vlees. Kook intussen de bloemkoolroosjes in 5 minuten in water met zout beetgaar. Giet ze af en laat ze uitlekken. Schep het vlees en champignons met het braadvet in een voorverwarmde vuurvaste schaal. Verdeel de bloemkoolroosjes erover. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas. Zet de schaal even onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven