Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde schnitzel met champignons recept
Gefrituurde schnitzel met champignons recept

Gefrituurde schnitzel met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Frituurpan voorverwarmen op 175 graden C. De champignons afborstelen en in plakjes snijden. Als het vet heet genoeg is, gaat het indicatie lampje uit. Doe de schnitzel in het vet. Ondertussen klein scheutje vloeibaar - of klein stukje braadboter in de koekenpan. De champignons licht opbakken in een koekenpan. De schnitzels ca. 5 minuten laten bakken. Nadien uit laten lekken en de champignons op de schnitzels serveren. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde schnitzel met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven