Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden Konijn op pasta recept
Gebraden Konijn op pasta recept

Gebraden Konijn op pasta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 200 graden C. Bestrooi de konijnenbouten met zout en vers gemalen peper. Verhit de olie en boter in een braadpan en braad de bouten rondom bruin. Haal de bouten uit de pan. Pel en snipper de sjalotjes en bak ze in het bakvet glazig. Was de basilicum en hak de helft van de basilicumblaadjes fijn. Bak de gehakte basilicum en de mosterd met de sjalot mee. Schenk de wijn bij het sjalottenmengsel en laat deze op hoog vuur 5 minuten inkoken. Voeg de kippenbouillon toe en leg de bouten terug in de pan. Schuif de pan zonder deksel in de oven en laat de bouten in 2 5 minuten gaar worden. Kook intussen de taggliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Schenk de slagroom over de bouten en laat de pan nog 5 minuten in de oven staan. Scheur de rest van de basilicumblaadjes en strooi ze over de konijnenbouten. Serveer de konijn met de pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebraden konijn op pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven