Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet recept
Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet recept

Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog en leg het in een braadslede. Meng het chilipoeder, een beetje zout en de olie. Strijk hiermee de kalkoenfilet in. Bestrooi de casselerrib met peper. Braad het vlees ca. 1 uur in de voorverwarmde oven op 200 graden C. Giet er tijdens de baktijd 125 mililiter water beetje bij beetje bij zodat het niet aanbakt. Was de marjolein en ris de blaadjes, op enkele na, van de takjes. Verdeel de marjolein over de casselerrib. Laat het vlees 5 minuten rusten en snijd het aan plakken. Of laat het vlees helemaal afkoelen en snijd het dan aan plakken. Garneer met de frambozen en de rest van de marjolein.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven