Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraad schotel recept
Gebraad schotel recept

Gebraad schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels, de spekblokjes even in kokend water dompelen en laten uitlekken. Daarna bakken in de pan en van het vet schijden. Het gebraad garen en eventueel kruiden. Het witloof bakken en overgieten met het sinaasappelsap. De aardappels pureren en mengen met de kaas en de spekblokjes. Dit alles laten afkoelen. Van de puree koekjes maken, even in wat bloem wentelen en bakken. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebraad schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven