Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebakken varkenvlees en eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkensvlees in stukken snijden ( 2,5 x 2,5 cm).
Eieren in water koken tot de eieren gaar is. Daarna de eieren pellen
Ui in klein stukken snijden.
Doe olie en ui in de pan roeren tot de olie heet zijn. Doe de varkensvlees erin, doorroeren, vervolgens doe de zout, peper suikerstroop, ve tsin erin opnieuw alles door elkaar roeren. Doe er water erin tot aan de oppervlak dan de eieren erin. ( het water moet aan de oppervlak van de varkensvlees en eieren). Wacht tot het water kookt. Dan de deksel erop. Laat de pan zachtjes doorkoken ( verlaag de vuur)tot de vlees zacht is. (Het water is verdampt en de smaak in de vlees en eieren getrokken).

Serveren met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken varkenvlees en eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven