Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebakken lever met sperziebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Lever insmeren met peper en zout en bestrooien met gezeefde bloem.
Aanbakken aan beide zijde (5 minuten) tot het mooi bruin ziet.
Vlees uit de pan halen.
Van bouillontablet 0,5 liter bouillon maken.
Ui snipperen en fruiten in 50 gram boter. Als het bruin is vuur laag en 50 gram gezeefde bloem erbij doen. Blijven roeren tot het een dikke massa wordt. Dan beetje bij beetje bouillon erbij doen. Blijven roeren! Net zoveel bouillon toevoegen dat het een mooie saus is geworden. Saus op smaak brengen met peper, worcestersaus en maggi. Rozijnen toevoegen en lever terugleggen. Vuur laag zetten.
Rijst en sperziebonen koken en bij serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken lever met sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven