Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken karbonades met gekaremeliseerde rabarber recept
Gebakken karbonades met gekaremeliseerde rabarber recept

Gebakken karbonades met gekaremeliseerde rabarber


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 70 graden C. Breng de karbonades op smaak met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit een pan met een mengsel van olie en boter en bak het vlees aan beide zijden mooi bruin. Leg de karbonades in de oven tot het moment van serveren. Schil de rabarber en snijd hem in stukjes. Doe de suiker in een pan en verhit hem tot hij begint te karameliseren (let op, niet laten verbranden). Voeg de rabarber toe en draai het vuur laag. Schud om en plaats een deksel op de pan. Laat ongeveer 5 minuten garen. Schep wat rabarber midden op een bord en leg er een karbonaadje op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken karbonades met gekaremeliseerde rabarber recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven