Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gadon uit Solo (gestoomd gehakt uit Solo) recept
Gadon uit Solo (gestoomd gehakt uit Solo) recept

Gadon uit Solo (gestoomd gehakt uit Solo)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotten en de knoflook en snijd ze fijn. Kneus ze met kemirinoten, peperkorrels, ketoembar, djinten, suiker en zout. Klop de eieren los. Meng het gehakt goed dooreen met de eieren en het kruidenmengsel. Giet zoveel santen erbij dat het zo dik is als een dik pannenkoekbeslag. Doe de djeroek poeroetblaadjes en de salamblaadjes erdoor. Schenk deze dikke pap in een diepe emaille pan of vuurvaste ronde schaal die past in de rijststomer. Maak de pan of schaal van tevoren aan de buitenkant nat, maar zorg ervoor dat er geen water binnen in de pan achterblijft. Dek de schaal af met aluminiumfolie, druk de randen luchtdicht vast en stoom het geheel gaar in 37.5 minuten. Gadon kan warm of koud worden gegeten met rijst en groente naar keuze.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gadon uit solo (gestoomd gehakt uit solo) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven