Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gadon met gehakt recept
Gadon met gehakt recept

Gadon met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de sjalotjes en doe deze in de keukenmachine. Voeg de kentjoer, ketoembar en laospoeder ook erbij evenals de sambal. Was de selderij en maak deze fijn in de keukenmachine. Neem een kom en meng de gehakt en de gehakte ingrediŽnten goed door elkaar. Voeg daarna 1 ei bij het gehakt en meng goed doorelkaar. Als laatste doe je de kant en klare kokos of santen erbij en meng je dit ook goed door elkaar. Je neemt dan bruin bakpapier, scheurt deze in 16 stukjes. Van de gehakt vorm je kleine balletjes en deze wikkel je in de kleine stukjes bakpapier. En dan doe je dit in de rijststomer tot ze gaar zijn.

Serveersuggesties

Lekker met rijst, komkommer en kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gadon met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gadon met gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

 • Lijkt mij lekker maar er worden geen hoeveelheden vermeld. Veel succec met uw receptenboek
  Liny gaf dit recept op 12 februari 2016 4 uit 5 sterren
 • Lijkt mij lekker maar er worden geen hoeveelheden vermeld. veel succes met uw receptenboek!
  Liny gaf dit recept op 12 februari 2016 4 uit 5 sterren
 • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
  Jaccor gaf dit recept op 2 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven