Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gadon met gehakt recept
Gadon met gehakt recept

Gadon met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotjes schillen en in de keukenmachine doen. Kentjur-, ketoembar- en laospoeder in de keukenmachine doen. Doe daarna ook de sambal erbij. Was de selderij, doe dit ook in de keukenmachine en maak alles fijn. Neem een kom en meng het gehakt en de ingrediŽnten goed door elkaar. Doe 1 ei bij het gehakt en meng dit goed. Doe tenslotte als laatste de kant en klare santen erbij en meng dit goed door elkaar. Dan neem je bruine bakpapier en scheur je dit in 16 stukjes. Van het gehakt maak je balletjes en wikkel je in het bakpapier. Daarna doe je dit in de rijststomer tot het gaar is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gadon met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven