Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikandel Pan 1 recept
Frikandel Pan 1 recept

Frikandel Pan 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken in de vijzel van: ui, knoflook, ketoembar, djinten, peper, zout, nootmuskaat, suiker en een theelepel bouillonpoeder. Aardappels fijnprakken. Beschuit in een beetje bouillon weken en bij de aardappels doen. Gehakt, boemboe, korianderblad en ei toevoegenen het geheel goed mengen. Een ovenvaste schaal met boter invetten en het gehaktmengsel erin doen. Bestrooien met paneermeel. Midden in de oven op 200 graden C. gaarbakken, of 7,5 minuten in de magnetron op 700 Watt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frikandel pan 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven