Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikandel broodje recept
Frikandel broodje recept

Frikandel broodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal uit de diepvries 1 frikandel en 1 plak bladerdeeg en laat dit ergens op liggen totdat de plak bladerdeeg ontdooit is.
Smeer een laagje (Franse) mosterd over de binnen zijde van de bladerdeeg.
Leg vervolgens de (half bevroren) frikandel in de mosterd besmeerde bladerdeeg en rol deze op. De uit einde van de bladerdeeg iets vast drukken met een vork.
Besmeer dit geheel met een geklopt eitje en leg deze op een rooster in een voor verwarmde oven zo'n 15 min in de oven op 225 graden.

Je kunt dit ook voor meerdere frikandelbroodjes te gelijk gebruiken, verdubbel dan de aantallen en aantal afhankelijk de hoeveelheid ei uitproberen.

Serveersuggesties

Vervang de frikandel voor knakworst (ik zou 2 knakworsten nemen in plaats van 1 frikandel)en hou de bak tijd korter aan ( ik zelf schat ze rond de 10 minuten klaar).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frikandel broodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven