Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fricandeau speciaal recept
Fricandeau speciaal recept

Fricandeau speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in de margarine aan alle kanten bruin bakken. Dan de tomaten en de knoflook erbij. Het deksel niet helemaal op de pan. Ongeveer 35 minuten laten braden. Ondertussen de saus maken. De geblancheerde uien, plakjes gember, kruiden en de maïzena aangemaakt met de ketjap in een grote kom doen. Alles goed vermengen. Na 35 minuten de inhoud van de kom bij het vlees doen. Gas laag draaien en het vlees nog ongeveer 35 minuten laten stoven met het deksel op de pan. Dan het vlees uit de pan halen en 10 minuten onder folie laten rusten. Daarna in plakken snijden. Tot slot de ananas bij de saus doen en door laten warmen. Serveer de plakken vlees met de saus en rijst of gekookte aardappelen.

Serveersuggesties

Boontjes of doperwtjes smaken hier erg lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fricandeau speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven