Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fricandeau met mosterdsaus recept
Fricandeau met mosterdsaus recept

Fricandeau met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de creme fraiche en mosterd door elkaar. Verhit de boter in een braadpan en bak de fricandeau aan alle kanten bruin. Bestrooi het vlees met zout. Schenk de wijn in de pan en temper het vuur. Leg het laurierblad in de pan ene voeg een scheutje maggi toe. Stoof de fricandeau met de deksel op de pan in 30 minuten gaar. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie. Verwijder het laurierblad. Roer de aanzetsels los van de pan en schenk het mosterdmengsel erdoor. Snijd de fricandeau in plakken en rangschik het op een vleesschaal. Schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fricandeau met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Fricandeau met mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Oei oei wat lekker
    Mart gaf dit recept op 10 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Lijkt me heerlijk! Morgen ga ik het uitproberen! Bedankt!
    Netty gaf dit recept op 23 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven