Fricandeau gevuld

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Het vlees overlangs bijna geheel doorsnijden en openslaan.
  2. Wrijf het van binnen en van buiten in met en .
  3. Verhit circa 25 gram van de in een braadpan en fruit hierin de gesnipperde .
  4. Voeg daarna de plakjes toe, de , , gesnipperde , , de tomaatstukken, en , ketchup en kruiden.
  5. Goed roeren en alles even laten sudderen.
  6. Proef of er nog wat kruiden bij moeten.
  7. Vul de met deze vulling, maar hou een beetje apart voor de saus.
  8. Als de vulling te nat is, even uit laten lekken in een vergiet.
  9. Het vlees dichtklappen en dichtnaaien of met keukengaren vastbinden.
  10. Smeer het vlees aan alle kanten in met .
  11. Verhit de rest van de boter in de pan en braad hierin de gaar en bruin, in ongeveer een klein uurtje.
  12. Regelmatig bedruipen en zo nu en dan omkeren.
  13. Haal het vlees uit de pan, hou het warm onder aluminiumfolie en maak de saus af door de achtergehouden vulling door de saus te roeren en de erbij te schenken.
  14. Proeven en zonodig nog kruiden aan de saus toevoegen.
  15. Het vlees vóór het opdienen in dikke plakken snijden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
976 kcal
48%3904 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
195 g.
75%780 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Fricandeau gevuld