Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse biefstuk recept
Franse biefstuk recept

Franse biefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en hak het sjalotje en de ui. Was de peterselie en hak die fijn. Was de tomaten en snijd ze doormidden. Haal er de pitten uit. Smelt 40 gram boter en sauteer hierin de tomaten met de velkant naar beneden. Draai ze later om. Sauteer ze tien minuten. Voeg er na 5 minuten de ui bij. Smelt de rest van de boter in een andere pan en sauteer hierin de biefstuk. 3 minuten voor het einde voegen we hier het sjalotje bij en de rode wijn. Geef er zout en peper bij. Geef ook zout en peper bij de tomaten. Leg de tomaten op een voorverwarmde schaal. Strooi hierop peterselie. Leg op een tweede voorverwarmde schaal het vlees, roer even goed door de saus en schenk ze over het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit franse biefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven