Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filetlapjes met sinaasappel - kerriesaus recept
Filetlapjes met sinaasappel - kerriesaus recept

Filetlapjes met sinaasappel - kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer 3 sinaasappels en haal er met een grapefruitmesje de partjes uit. Pers de overige sinaasappels uit en meet 250 mililiter sap af. Verhit de olie en bak de reepjes vlees in porties goed aan. Haal uit de pan en bak in het braadvet de ui, de knoflook en de bosuitjes aan. Voeg dan het vlees weer toe. Kruid het naar smaak met kerrie en bak het even door. Blus af met 125 mililitel water en 250 mililiter sinaasappelsap. Los het boiullonblokje mee op. Breng vlees en saus aan de kook en laat ca. 10 minuten doorpruttelen. Bind met de allesbinder. Breng weer aan de kook en maak het wat romiger door er de slagroom aan toe te voegen. Tot slot de stukjes sinaasappel erdoor en eventueel nog een snufje suiker. Smaakt heerlijk bij rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit filetlapjes met sinaasappel - kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven