Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filetlapjes met bleekselderij en paprika recept
Filetlapjes met bleekselderij en paprika recept

Filetlapjes met bleekselderij en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in reepjes. Snipper het uitje. Snijd de bleekselderij (verwijder eerst de harde draden) in smalle boogjes en de paprika in ruitjes. Hak de hazelnoten grof en snijd de kaas in blokjes van 1/2 cm. Verhit de boter in de wok en laat hem uitbruisen, voeg dan de olie toe. Roerbak als de olie heet genoeg is, de filetreepjes en de uisnippers ca. 3 minuten. Schep de bleekselderij en de paprika erdoor en breng op smaak met zout en peper en kerrie. Laat ca. 5 minuten pruttelen. Voeg de room, de kaas en de helft van de hazelnoten toe en warm het gerecht goed door. Serveer het gerecht in een warme schaal en bestrooi met de overgebleven hazelnoten. Lekker met pasta en salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit filetlapjes met bleekselderij en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven