Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Escalope de boeuf la Flamande recept
Escalope de boeuf la Flamande recept

Escalope de boeuf la Flamande


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sukadelappen bestrooien met peper en zout en in de bloem drukken. Boter in de koekenpan goed heet maken en het vlees hierin rondom bruin bakken. Vlees in een braadpan leggen. In de bak boter de uien licht bakken. Tomatenpuree erbij doen. De pan uitkoken met het bier. Het bier, uien, tomatenpuree en bak boter op het vlees gieten. Azijn, water, laurier, peterselie en kruidnagel toevoegen. Afsluiten met een deksel en gaar stoven. Laurier en kruidnagel verwijderen. De saus, indien nodig binden met mazena.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit escalope de boeuf la flamande recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven