Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote met knoflooksaus recept
Entrecote met knoflooksaus recept

Entrecote met knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de eierdooier met zout en pers de knoflook er boven uit. Schenk beetje bij beetje de olijfolie bij het mengsel tot een dikke saus. Breng de saus op smaak met citroensap. Snijd de citroen in partjes. Zet de knoflooksaus afgedekt in de ijskast tot gebruik. Bestrooi de entrecotes met zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie met een eetlepel boter in een koekenpan en bak de entrecotes aan een kant. Keer het vlees en bak de andere kant 3 minuten. Leg op 4 borden een entrecote en schep de knoflooksaus ernaast. Garneer het gerecht met partjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecote met knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven