Entrecote met een bospaddestoelensaus
Ingrediënten
- 350 gram groente (wortel, courgette, meiknol)
- 2 stuks (kalfs)entrecôte
- 300 gram kleine aardappeltjes
- 50 milliliter olijfolie
- 1 takje rozemarijn
- 2 tenen knoflook
- 80 gram boter
- 40 gram sjalotjes, fijngehakt
- 250 gram gesneden bospaddestoelen zoals champignons, oesterzwammen
- 60 milliliter rode wijn
- 125 milliliter water (runderbouillon)
- 125 milliliter room
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Maak het op een voorverwarmd bord netjes op: een bergje groente, de aardappeltjes eromheen in een puntje, de entrecote erboven op en een beetje saus eroverheen sprenkelen.
Meer Recepten
- Japanse groentensaus met entrécote2 porties
25 minuten
anja'srecepten - Entrecote met parmezaan-mosterdkorst4 porties
20 minuten
meeuw405 - Asperges met entrecote4 porties
25 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit entrecote met een bospaddestoelensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecote met een bospaddestoelensaus