Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecôte à La Lyonnaise recept
Entrecôte à La Lyonnaise recept

Entrecôte à La Lyonnaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de tamme kastanjes af. Schil de uien en snijd ze in dunne ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes. Was de selderij met koud water en droog ze met een schone theedoek. Kook de selderij in een pan met kokend water en voeg daar daarna de kastanjes aan toe. Laat ze 10 seconden koken en giet ze daarna af. Smelt 30 gram boter in een pan en fruit hierin de stukjes aardappel met de uitgeperste knoflook in enkele minuten aan onder voortdurend roeren met een houten spatel totdat ze goudbruin zijn. Voeg de kastanjes toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Bestrooi de entrecotes genereus met zout en peper en bak ze vervolgens enkele minuten aan in de resterende boter tot de gewenste garing (saignant, à pointe of bien cuite). Zorg ervoor dar ze aan beide zijden even gaar zijn. Verdeel de entrecotes over vier borden, leg de uien er op en drapeer de aardappelen en de selderij er om heen. Garneer de borden met de fijngehakte peterselie. Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit entrecôte à la lyonnaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven