Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Engelse nasi-bami-gehaktballen recept
Engelse nasi-bami-gehaktballen recept

Engelse nasi-bami-gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in een kom (bijvoorbeeld beslagkom) de rundergehakt, kruiden, ei, ui, beschuiten of paneermeel, de ketjap en sambal oelek. Kneed het met je handen of gebruik een mixer met deeghaken tot een samenhangend geheel. Laat het ongeveer een uur rusten om de kruiden er goed te laten intrekken. Maak dan ongeveer 12 gehaktballen en bak ze om en om bruin in de braadpan. Blus af met wat warm water en een scheut bruine saus of tomatenketchup. Laat het zo'n 20 - 25 minuten sudderen en keer de gehaktballen regelmatig om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit engelse nasi-bami-gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven