Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Embotido recept
Embotido recept

Embotido


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de 10 minuten oven voor op 180 graden C. Snijd de paprika's (de gewone en de zoete) julienne. Meng het gehakt, de paprika's en het rauwe ei en voeg peper en zout naar smaak toe. Pak een stuk aluminiumfolie en doe hier wat olijfolie op. Spreid nu het gehakt regelmatig tot een rechthoek. Leg de knakworstjes, de augurkjes en de eieren in de lengte op het gehakt. Rol het geheel op met een diameter van ongeveer 10 cm. Bak het geheel in 1 uur gaar op 180 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit embotido recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven