Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dublin sunday van gerookte bacon en kool recept
Dublin sunday van gerookte bacon en kool recept

Dublin sunday van gerookte bacon en kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het vlees in een grote pan onder in koud water. Voeg alle andere ingrediŽnten toe behalve de kool en peterselie en breng alles aan de kook zonder deksel op de pan. Zet het vuur laag en laat zo 30 minuten staan. Schep het vet van de oppervlakte wanneer het komt boven drijven. Voeg de kool toe. Laat nog 20 minuten doorkoken op een laag vuur tot de kool gaar is. Voeg de peterselie toe. Roer de mierikswortel door de mayonaise. Verdeel het vlees over de 4 borden. Serveer met de mierikswortelsaus.

Allergenen Informatie

Voor dit dublin sunday van gerookte bacon en kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven